image
image
Vrienden van Carmen

In groot verzet tegen hersentumoren

Vrienden van Carmen is een enthousiast wielrenners team, door te fietsen willen wij geld inzamelen voor onderzoek naar hersentumoren.

In januari 2011 wordt er bij Carmen Kievit uit Sommelsdijk een kwaadaardige hersentumor geconstateerd. Op dat moment is ze 20 jaar. Na jaren van zware operaties en behandelingen is Carmen op 25 jarige leeftijd op 1 december 2015 overleden.

Om geld in te zamelen voor de stichting Stop Hersentumoren richt Daaf, de vader van Carmen in december 2014 een wielrennersteam op om met elkaar de krachten te bundelen.

“Dat is wat wij met elkaar willen doen. Samen fietsen voor het goede doel. Carmen gaf nooit op en ging er altijd voor. Dat geeft ons ook de drive om dit te doen”, aldus Daaf Kievit.

canvas

In loving memory: Carmen

Klik op de afbeelding voor de door Rijnmond gemaakte reportage over het ontstaan van de stichting en de drijfveren van de Vrienden van Carmen.
image
De vrienden

Renners met een hart van goud

Waar strijden we voor?

de liefde voor het leven!

Een familiekamer voor ouders

Ouders lijden net zo hard mee als de patiënt zelf. Ze willen het liefst zo dicht mogelijk in de buurt zijn om hun geliefde alle liefde te kunnen geven in de strijd.

Onderzoek genezing van hersentumoren

We gunnen niemand de pijn van het verlies van een geliefde. Samen strijden we voor de genezing van hersentumoren.

Leuk om weg te geven:
VVC vriendjes

Met de verkoop van lieve knuffels, vriendjes, etc, hopen we weer wat extra geld in te zamelen voor het onderzoek. Een klein bedrag voor een groot gebaar.

De sponsoren

die financieel meestrijden