Beste geïnteresseerde sponsor,

Vrienden van Carmen is een enthousiast (wielrenners) team. Door onder andere te fietsen willen wij geld inzamelen voor onderzoek naar hersentumoren.

In januari 2011 is er bij Carmen Kievit uit Sommelsdijk een kwaadaardige hersentumor geconstateerd. Op dat moment was ze 20 jaar. Januari 2014 zat er opnieuw een tumor op de plaats waar de 1e zat. Weer volgde er een behandeling traject. Oktober 2014 kwam het verschrikkelijke bericht dat niemand wilde horen: meerdere tumoren gezien op de MRI-scan. Op 1 december 2015 is Carmen op 25-jarige leeftijd overleden.

Fietsen voor het goede doel, deelnemen aan mooie tochten en onze ‘eigen’ wielertoertocht Vrienden van Carmen Classic ieder jaar in mei. Naast het fietsen proberen wij d.m.v. diverse acties nog meer geld op te halen. Voor dit jaar staan er drie goede doelen gepland om aan bij te dragen.

Zie de pagina Onze doelen – Vrienden van Carmen.

U kunt als bedrijf bijdragen aan deze goede doelen door middel van het onderstaande formulier in te vullen. Wij zorgen er voor dat u een factuur ontvangt voor het ingevulde bedrag.

Als dank voor uw sponsoring kunnen wij ook iets voor u doen. Dit is afhankelijk van uw sponsorbedrag aan onze stichting:

  • Logo op onze website;
  • Nieuwsbericht maken op onze website bij een nieuwe sponsor;
  • Uitingen op onze social media kanalen Facebook/Instagram;
  • Mogelijkheden om bij onze activiteiten banners, vlaggen, spandoeken op te hangen.

Natuurlijk is ieder bedrag van harte welkom en kan het ook rechtstreeks overgemaakt worden of gedoneerd worden via onze website.

Namens Stichting Vrienden van Carmen,

Dank u wel!