Beaudine (18), Eric (52) en Dennis (21) Godrie uit Stad aan ’t Haringvliet en Levi Melissant (21) uit Middelharnis gaan dit jaar voor onze stichting op barrelreis. Een barrelreis is een roadtrip in een oude auto. Het oude barrel van minimaal 15 jaar oud koop je voor een gering bedrag en pimp je op met allerlei toeters en bellen naar keuze. Vervolgens rijd je er mee in een groep een route door Europa. Een barrelreis draait om saamhorigheid en verbroedering. Bijzonder is dat de barrel van het geboortejaar van Beaudine is. Beaudine en Eric gaan in juni de Mega Run rijden en Dennis en Levi nemen in september deel aan de Rammelbakkenreis.

Samen (st)rijden tegen hersentumoren via de stichting Vrienden van Carmen

De kosten van deelname aan de barrelreizen nemen Beaudine, Eric, Dennis en Levi zelf voor hun rekening. Naast het genieten van de barrelreizen hebben ze er bewust voor gekozen om te (st)rijden tegen hersentumoren en een sponsoractie en een donateursactie te houden voor onze stichting.

Dit jaar zet onze stichting zich met verschillende acties in voor de familiekamer Daniel den Hoed, Hospice Calando en het hersentumorencentrum van het Erasmus Medisch Centrum.

Waarom zetten Beaudine, Eric, Dennis en Levi zich in voor de stichting Vrienden van Carmen?

Vorig jaar januari kreeg Beaudine uit het niets continu hoofdpijn en sinds die tijd kan ze door de hoofdpijn en vermoeidheid niet altijd doen wat voor iemand van haar leeftijd gewoon is. Tot op heden hebben artsen hier helaas nog geen verklaring voor gevonden.

Door de medische onderzoeken is in juni 2022 een tumor in haar hoofd ontdekt. Een periode van onzekerheid en onduidelijkheid brak aan. Uiteindelijk bleek in september 2022 dat het bijna 100% zeker is dat de tumor goedaardig is. Op dit moment is het risico van weghalen groter dan laten zitten en is ervoor gekozen de tumor periodiek te monitoren door middel van scans. Met de beide barrelreizen hopen ze een rotperiode achter zich te laten, positief vooruit te kijken en te genieten van het moment. Omdat het afgelopen jaar op hen en hun omgeving een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten, willen zij zich actief inzetten voor de stichting Vrienden van Carmen.

Sponsoractie

Inmiddels is er een actie gestart om sponsors aan dit initiatief te binden. Heeft u met uw onderneming interesse om aan deze actie mee te doen, neem dan vrijblijvend contact met de initiatiefnemers op over de mogelijkheden en de mogelijke tegenprestaties. Dit kan via eric@go3.nl. 

  

 

Donateursactie

Naast de sponsoractie wordt nu ook een donateursactie gestart waarbij iedereen, die dit mooie initiatief en/of hun motivatie en/of onze stichting een warm hart toedraagt, vriendelijk gevraagd wordt een donatie naar keuze te doen. Wil jij dit mooie doel ondersteunen? Dit kan via de volgende link: doneer hier voor de Barrelreizen

Doelen van dit initiatief

Wij hopen dat dit initiatief door de kruisbestuiving van sponsoring door lokale ondernemers en donaties van particulieren bijdraagt aan een nog bredere bekendheid van de stichting Vrienden van Carmen, maar vooral dit jaar extra geld genereert voor de doelen van onze stichting. 

Wanneer zijn de barrelreizen?

Beaudine en Eric rijden als dochter en vader van 10 t/m 16 juni 2023 de Mega Run 2023 naar het zuiden. Dennis rijdt als broer met zijn maat Levi van 3 t/m 9 september 2023 de Rammelbakkenreis 2023 naar Slovenië/Kroatië. Hoewel op dit moment de details van onze reizen nog niet bekend zijn, is duidelijk dat wij met onze barrel verschillende landen in Europa zullen aandoen. Beaudine en Eric zullen waarschijnlijk België, Luxemburg, Frankrijk en Zwitserland doorkruisen. Dennis en Levi zullen in ieder geval Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Italië en Kroatië aan doen. Voor nadere informatie over de Mega Run 2023 en de rammelbakkenreis verwijzen wij u respectievelijk naar de websites (www.megarun.nl en www.rammelbakkenreis.nl).

Volg initiatief en acties

Het initiatief is te volgen via onze website, via de facebookpagina Flakkeese (st)rijders facebook.com/flakkeesestrijders en instagram.com/flakkeesestrijders.