Acties

Home » Acties

 

                                     ACTIES

 

2015

♦ De eerste VvC-Classic heeft € 1000 opgebracht voor de Ride For Hope

♦ Het team heeft  € 17.000 opgehaald voor de Ride For Hope. Dit was een tocht van 100 km van Utrecht → Amsterdam →Utrecht

 

2016

De 2e VvC-Classic heeft € 1700 opgebracht voor de Bergentocht

♦ Het team heeft € 10.099 opgehaald voor de Bergentocht. Dit was een tocht van 150 km rondom de Utrechtse Heuvelrug. Door diverse mensen zijn er acties gehouden om tot dit mooie bedrag te komen.

♦ Er zijn diverse acties geweest om geld in te zamelen voor de VvC en Stichting Stophersentumoren. Meerdere keren konden klanten van de AH en Plus markt, beide in Middelharnis, statiegeld bonnetjes doneren. Winkeliers hebben mooie prijzen geschonken voor op de najaarsfair in Den-Bommel.  We stonden op Havendag in Middelharnis. Alles bij elkaar bracht dit  € 1247,28 op.

♦ Er is geld ingezameld (ipv kerstkaarten voor Fam.Kievit) om buddy-knuffels te kopen. Er zijn in de week voor kerstmis 123 knuffels uitgedeeld in het Maasstad ziekenhuis Rotterdam, op de SEH in Spijkenisse en op de kinderafdeling in het Van Weel Bethesda ziekenhuis in Dirksland.

♦ Voor  familiehuis Daniël Den Hoed zijn er donatie-huisjes geplaatst bij diverse winkeliers op Goeree-Overflakkee. 

♦ De moeder van Carmen heeft 18 logo cakes gewonnen. Deze zijn uitgedeeld op de verpleegafdeling B0,het afsprakenbureau, het behandelcentrum, het medisch team en in het familiehuis van de Daniël Den Hoed Kliniek. Dit werd door iedereen zeer gewaardeerd.

2017

♦ De Agri supermarkt in Middelharnis heeft € 250 geschonken. Dit bedrag hebben de klanten dmv hun statiegeldbonnetjes bij elkaar gespaard.

♦De barrel-challenge heeft € 1000 opgebracht.

♦ De Vossenjacht in maart, georganiseerd door Cycling Team Flakkee, heeft € 2200 opgebracht.

♦ Donatie van Mevr. D.Huizer uit Sommelsdijk, extra bijdrage met het maken en verkopen van 35 paas/voorjaars kransen € 105 

♦ De Bootcamp in april, georganiseerd door kantoorpersoneel van Visbeen Transport heeft maar liefst € 7000 opgebracht!