300 euro voor buddy-knuffels!

Zaterdag 7 oktober hebben we een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen van Jep Beurs uit Hellevoetsluis. Inez en Joyce hartstikke bedankt en natuurlijk alle bezoekers die de beurs hebben bezocht! Door deze gift is het totaal op 140 buddy-knuffels gekomen 

Van links naar rechts:Jolanda, Tom, Marianne, Daaf, Soraya en Adriaan namens de VvC. Inez en Joyce met de kinderen namens Jep Beurs!

Jep Beurs

Zaterdag 7 oktober was de Jep! najaarsbeurs. Een hele speciale beurs want Jep! bestaat al 5 jaar. 5 jaar waarin we al veel goede doelen hebben kunnen steunen. Hiervoor natuurlijk ook onze dank aan alle vrijwilligers, deelnemers en bezoekers. Door de verkoop van alle kleding en speelgoed kunnen we iets moois doen voor vele organisaties. Afgelopen zaterdag 18 november hebben we de eerste cheque, van de afgelopen beurs, ter waarde van 300 euro mogen overhandigen aan Vrienden van Carmen.
De wens van Carmen, om zieke kinderen in de december maand een knuffel te geven, is door haar ouders in vervulling gegaan. Zo gaan er vele knuffels naar de kinderafdeling van het brandwondencentrum in het Maasstad ziekenhuis Rotterdam en van het Van Weel Bethesda ziekenhuis in Dirksland. Mede door de cheque van Jep! kunnen er nu 140 buddyknuffels uitgedeeld worden in december.

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *