Buddy knuffel

EEN VRIENDJE IN MOEILIJKE TIJDEN

 

Kinderen hebben met knuffels vaak een bijzondere band. Onze Buddy kan daarom een grote steun zijn voor een kind. Kinderen beschouwen onze Buddy vaak als een vriendje waar je op kunt vertrouwen dat hij gezelschap en steun biedt. Kinderen praten tegen Buddy om hun verhaal kwijt te kunnen. Het is een vriendje die hun helpt in periodes met veel stress of verdriet en met zijn aanwezigheid veiligheid en geborgenheid geeft. Daarnaast is onze Buddy lekker zacht en schattig en ontzettend leuk om mee te spelen.

Een knuffel is een cadeau waar een kind altijd blij mee is.

Hij is te koop voor € 7,95 Wij hebben geen webshop waar je Buddy kunt kopen. Onze Buddy past niet door de brievenbus. Dus kun je hem ophalen op verschillende adressen in Nederland. Die noemen wij Buddyhuizen.

Voor Goeree – Overflakkee is er een buddyhuis in Sommelsdijk

De opbrengst is geheel voor de stichting Stophersentumoren.

Ga naar onderstaande website om een buddy te bestellen

http://www.knuffel-buddy.nl/index.php/buddy-menu/buddy-bestellen

 

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *